Saturday, 17 April 2010


GREAT NEWS!!! The builder along with his brother and brother-in-law are going to do the barn... which used to house a cider press ;) -*
This is the back of the house and the barn's to the right of the picture
This is the barn from the lane to the canal... and as you can see the barn is built up to the lane. This means the builders will be using a kind of 'bookend' metal structure inside, tanking it etc. against water and then lime rendering the inside of the building....

The fireplace is filled with old piles of roof slate... The local roofer who fixed the ( previously caved in) roof of the barn was able to recycle a few rows of these which you can see on the previous pic.


Post a Comment

Copyright 2009 breton blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase